Plåtskyltar

Plåtskyltar tillverkas av aluminium och kan vara i form av separata bokstäver som lackeras i önskad kulör alternativt en plan front. Motivet består av skuren folie eller printade fyrfärgsmotiv. Kan belysas med spotlights, halogen, alt. led.

Nyhet!  Spara upp till 3000:-

I drift och underhållskostnader per år.*

Denna kepsbelysning ha en ny och kraftfull led-diod, som till skillnad från spotlights ger en jämn och stark ljusbild längs hela skyltens yta. Detta ihop med ledteknikens väldokumenterade fördelar gällande el-förbrukning, brinntimmar och miljöpåverkan, ger en oslagbar kombination.

Beräkningen gäller en 5m lång skylt belyst med 4st. 150 W halongenspotlights. Teknisk info. led-diod 24WDC, Effekt 212 LUM/lm, 8st dioder/lm, Brinntid 50000 H =12 år vid 4000 H/år

Plåtskyltar

Led-Belysning

LED-dioder är en relativt ny teknologi för belysning av skyltar. Tekniken har en rad fördelar och de kan byggas in i t.e.x. bokstavskroppar, ljuslådor, ramper eller ersätta halogen-spotlights.

LED-teknikens viktigaste fördelar är:

  • Låg energiförbrukning (upp till 80% minskning gentemot lysrör och neon)
  • Lång livslängd (ca. 50 000 timmar med bibehållen ljusstyrka)
  • Friare formgivning
  • Tunnare produkter
  • Bästa alternativet miljö- och klimatmässigt

RixReklam Göteborg

I mer än 30 års tid har vi producerat skyltar till företag belägna i Göteborg med omnejd. Erfarenheten har lärt oss att skylten är en viktig förmedlare av företagets värden och idéer.

Våra erfarna grafiker och konstruktörer hjälper till att ta fram den optimala lösningen för just era behov, oavsett om detta kräver traditionell eller ny teknik.